Prekybos pasažas “Dvaras” įkurtas 2000 metais miesto pėsčiųjų gatvės pradžioje subūrė apskrities prekybininkus į vieną labiausiai mieste lankomų prekybos vietų.  Daugiau kaip 12 tūkst. kvadratinių metrų plote šiuo metu dirba 300 prekybininkų bei ūkininkų, iš kurių  daugiau nei trečdalis prekiauja maisto prekėmis.

Prekybos pasažas „Dvaras“  yra vieta, kur visuomet rasite šviežiausią vietos ūkininkų produkciją taip pat konkurencingomis kainomis parduodamas pramonines  prekes. Čia įrengta  poilsio zoną su fontanu, veikia net kelios kavinės. Lankytojų automobiliams ant pastato stogo įrengta erdvi stovėjimo aikštelė. Šalia prekybos pasažo „Dvaras“  yra bankomatai, o viduje veikia „Perlo“ terminalai, todėl čia visad patogu ne tik apsipirkti, bet ir būtiniausias finansines operacijas.

Prekybos  pasaže „Dvaras“  prekiaujame šviežia,  natūralia, pagal tradicinius receptus sukurta produkcija, kurią tiekia smulkieji gamintojai ir ūkininkai iš Aukštaitijos, Žemaitijos regionų. Siekiame skatinti lietuviškos produkcijos vartojimą, remti ūkius neįsileidžiant į turgavietę importuotų maisto prekių. Mūsų pardavėjai siūlo aukštos kokybės sertifikuotą produkciją, be maisto priedų. Neparduodame nekokybiškos produkcijos, nuolat vykdome prekiautojų kontrolę. Siekiame, kad klientų poreikiai būtų patenkinti ir parduota prekė atitiktų jų lūkesčius.

Mes didžiuojamės, kad:

  • Šviežia mėsa „Dvaro“ turguje = kokybiška mėsa gaunama gyvulius šeriant žole. Žoliniais pašarais (šienu, šienainiu (su šiaudais maišytu silosu), grūdais, kukurūzais, runkeliais.
  • Mes neparduodame lenkiškos produkcijos kaip lietuviškos.
  • Mes neperparduodame – mes auginame.
  • Mes neparduodame sumaltos senos mėsos. Jūs patys išsirenkate kokį šviežią mėsos gabalą norite susimalti. Nemokama mėsos malimo paslauga.
  • Mes netaupome mėsos gamindami dešras. Nededame sojos baltymų vietoje mėsos. Pirkdamas dešrą gali būti tikras , kad ji pagaminta mėsos pagrindu. Nebendradarbiaujame su gamintojais, kurie mažina gaminio savikainą pridėdami neaiškių priedų, kad sutaupytų pagrindinę svarbiausią žaliavą – mėsą. Į dešras dedamas natūralus česnakas, o ne česnako emulsija.
  • Rūkome natūraliaus juodalksnio malkų dūmu. Mūsų krosnyse dūmas įeina ir pro kaminą išeina, tad mėsa veikiama šviežiu kvapu. Nesirenkame gamyklų, kurios paduoda tik tam tikrą dozę dūmo ir sandariai uždarytoje patalpoje produkcija prastovi dieną ar dvi.
  • Kepame bemielę becukrę duoną.
  • Mūsų pienas nepasterizuotas.
  • Turime šviežių koldūnų parduotuvę, kepyklą, sulčių barą, pilstomo naminio alaus krautuvėlę, žvėrienos gaminių vitriną, aliejaus, prieskonių, arbatų parduotuves.

Maloniai kviečiame apsilankyti pas mus !